Besökare

Totalt antal besökare: Antal besökare denna månad: Antal besökare idag: Antal besökare denna vecka:

onsdag 3 september 2008

Fuzball

Att Henke Larsson blev utsedd till lagkapten för det svenska landslaget är ungefär lika kul som om den gamle skon Ingvar Carlsson klev in och blev partiordförande för sossarna. Bäst före datumet är sedan länge utgånget. Han är lika rolig att lyssna på som det är att lyssna på Uutiset (nyheter på finska) på fyllan en lördagkväll.
Han säger mest; Naaaj ja menar... mumlar något... naaaj ja menar...mumlar något... naaaj ja menar... mumlar något... och tittar hela tiden bort från kameran.
Och Henke säger själv att han inte kommer förändra någonting. Det kommer att bli precis som vanligt. Kul...
Jag tror att tex Zlatan hade kunnat röra om i den tråkiga svenska soppan bestående av gamla träben. Men att han skulle bli kapten var väl lika troligt som att Lennart Svan plötsligt skulle uppstå från de döda och köra igång en Gäster med gester för zombies - Gäster med rester.
Det enda glädjeämnet just nu med landslaget är att Anders Svensson är skadad och inte kommer vara med på lördag mot Albanien. Kanske någon annan får chansen. Men det blir väl som vanligt. Att en överårig allsvensk spelare med dubbla träben, tunnelseende, bollskräck, skrevsvamp och galopperande hålfot får chansen istället för ett ungt lovande utlandsproffs. Men så är det. Och så kommer det att vara. Oavsett lagkapten.

Inga kommentarer: