Besökare

Totalt antal besökare: Antal besökare denna månad: Antal besökare idag: Antal besökare denna vecka:

fredag 9 oktober 2009

Överfte Fenap

Överste Senap var hos doktorn häromdagen. Fick tungbandet avklippt. Ingen stor grej egentligen. Han hade lite svårt att få ut tungan ordentligt tydligen. Det försvårar amningen fick vi veta. Så det var ju bra att vi gjorde det.

Och så sa doktorn att han kunde få svårt att säga R, S och T om vi inte hade åtgärdat det. Så det var ju bra att vi gjorde det.

Och så sa doktorn att han kunde fått svårt med att tungkyssas längre fram om vi inte hade åtgärdat det. Så det var ju så in i helvete bra att vi gjorde något åt det! En läspande tonåring som inte kunnat tungfäktats ordentligt. Herregud!

Förstår ni hur det hade kunnat sluta. Tänk själva hur det hade kunna gå. När det där magiska ögonblicket äntligen infaller i tonårens början och hormonerna sköljer över en som en tsunami. På tu man hand med skolans skönhet. Djupa blickar. Pirret i kroppen. Man blir alldeles varm i brallan. Läppar som närmar sig varandra. Två huvuden som dockar. Läppar möts. Tungor som ska brottas med varandra. Men det är då det händer. Tungan når inte liksom inte fram. Man försöker allt vad man kan. Men det funkar inte. Det går bara inte! Konstiga läten gurglar istället ut från munhålan. Det blir så där fruktansvärt pinsamt. Man vill sjunka genom jordens yta. Men istället försöker man bryta tystnaden. Rädda situationen. Förklara sig. Det är då man på riktigt bränner sina skepp med sitt förkorta tungband när man öppnar munnen och kväker ut;

"Jag är jätteleffen, men jag kan tyvärr inte tungkyffaf. Vi kanfe kan kramaf lite iftället?
Fnälla?! Hallå?! Fka du gå nu? Fefilia!? Ftopp! Fötnof! Vi hörf väl på tifdag fom vi fa? Puff på dig fockerfmulan!"

2 kommentarer:

hanna sa...

Översten är i gott sällskap. Jag har gjort likadant, hann inte prova hur det var att tungkyssas innan. Men jag fastnade med tungbandet mellan de nedre framtänderna ofta minns jag. Bra att slippa I tell you.

Hegge sa...

Härligt! Nu är han som Gene Simmons i Kiss. The girls gonna love him! : )