Besökare

Totalt antal besökare: Antal besökare denna månad: Antal besökare idag: Antal besökare denna vecka:

fredag 22 februari 2008

Kusinen från landet



Det är alltid svårt att dra gränsen för vilka man ska bjuda på sitt bröllop. Det handlar främst om relationen man har till personen i fråga man eventuellt tänkt bjuda. Sedan finns det en ren ekonomisk faktor också som spelar in. Det går inte att bjuda alla. Och man vill kanske inte bjuda alla heller.

Ta kusinen från landet. Vi kallar honom Gunnar. Ni kan se honom på bilden ovan. Han är kanske runt 35-45 år. Singel. Ser ut att jobba inom transportbranchen. Gunnar är annorlunda. Han är inte som alla andra. Det är inget fel i det. Han är visserligen snäll. Men vem vill plötsligt ha ett finger i ögat av Gunnar när han plötsligt drar ett av sina sämre practical jokes kring middagen.

Han har dessutom kraftiga ätstörningar. Så mitt förslag är om du får honom till bords. Ät snabbt. Annars äter Gunnar upp din mat. Direkt från din tallrik. Med dina bestick. På din plats. Med honom på dig. Gunnar väger 160 kg.

Gunnar har dåligt spritsinne. Han blir väldigt kramig när han är berusad. Jättekramig. Kille som tjej. Spelar ingen roll. Han vill krama alla. Hårt och länge. Fastnar du i hans björngrepp så kommer du vara hans mjukisdjur för resten av kvällen.

Mysigt? Kanske. Om det inte vore för Gunnars taskiga hygien. Gunnar har besvär med sina abnorma svettkörtlar. Det har han haft sedan barndomen. Gunnar luktar som en hel busslast full med östtyska brotterskor som precis gått en OS-final över 8 ronder. Och sedan struntat i att duscha.

Gunnar pratar dessutom en besvärlig variant av värmländska vilket gör att nästan allt han säger är fullständligt obegripligt. Han gillar dessutom att prata oavbrutet. Högt.

Frågan är. Ska man bjuda Gunnar? Och vem ska sitta bredvid honom?

Inga kommentarer: