Besökare

Totalt antal besökare: Antal besökare denna månad: Antal besökare idag: Antal besökare denna vecka:

onsdag 6 februari 2008

Smittan sprider sig

Jippi. Nu kommer den. Göta Kanal 3. När man nyligen blivit skändad av 2:an och precis lyckats återhämta sig från denna plåga. Det är som ett besök hos doktorn;

"Unge man. De goda nyheterna är att du lyckats tillfriskna från det luftburna Manus Analus 2 viruset du ådrog dig i lördags kväll, men de dåliga nyheterna är att vi precis har upptäckt att du har en ny dödlig sjukdom, Manus Analus Dödlus 3. Vi har lyckats spårat viruset till dess källa. En man i övre medelåldern ertappades på bar gärning iklädd enbart vuxenblöja, slickandes på en lollipop och frenetiskt skrivandes med färgglada pastellkritor vid en sluss någonstans kring Göta Kanal. Han identifierades senare som Bengt Palmers tack vare teckningarna han gjort på huvudfotingar som vi lyckats spåra till tidigare usla manus. Vi vet idag inte omfattningen av smittan eftersom Palmers minuterna innan vi hann gripa honom ollat flera kända skådespelare och regissörer. Vi har idag inget botemedel mot detta virus.

Unge man. Du går en kvalfylld död tillmötes. Du kommer så småningom att dö av tristess och meningslösa skämt. De första symptomen på sjukdomen är abnorm mustaschväxt och du kommer tvångsmässigt dra ohämmade pilsnerskämt för din omgivning. Du kommer så sakteliga bli tjockare och tjockare. Du kommer alltid att bära en sliten skinnjacka med en töntig truckerskeps på huvudet. Du kommer att genomgå en fullständig metamorfos minutrarna innan din död. Du kommer vakna upp som en exakt kopia av Janne Loffe Carlsson. Naken. Omtumlad. Bara för att sekunden senare dö av chocken. Det sista som kommer höras innefrån rummet där du ligger är en tragisk röst som skriker - Nu har jag allt skitit i det blå skåååååpet!..."

Inga kommentarer: