På lördag kommer familjen över på middag. Då ska det bjudas på hemlagad italiensk middag. Mycket mat med andra ord. Det är nu två veckor sedan vi frossade i Toscana. De senaste veckorna har varit tunga av träning nästan varje dag och betydligt mindre portioner för att komma i form igen. Nu ska det bli härligt med ett ordentligt skrovmål. Vi öppnar lördagen med en tidig golfrunda för att få upp aptiten. Så. Fram med stretchbyxor, maghjul och haklapp. Det här ska vi sätta tänderna i tillsammans med en skvätt rött och en stänkare av finare grappa;
Antipasto: Tunt skuren breasola med pecorino-ost.
Primi: Ricottafylld tortelli med salviasmör.
Secondi: Helstekt majskyckling med balsamvinäger,vitlök och salvia.
Contorni: Cannellonibönor anrättade som småfåglar.
Foccacia med örter och parmesan.
Dolce: Tiramisu.
Blir nog en del träning nästa vecka också....
2 kommentarer:
Blev det så gott som du tänkte dig?
Det blev riktigt smarrigt, men en bit kvar till salviapastan jag åt i Toscana...
Skicka en kommentar